Tantra københavn massage kvinder

Tantramassage for kvinder i Edens Have, Danmark. Bestiller du tid til tantra massage i København, bestemmer du selv, om din behandler skal være en mand eller en kvinde. Forud for behandlingen tager du en. I tantra er fokus flyttet over på berøring, nærvær og langsom opbygning af nydelse og ekstase. Måske derfor er så mange kvinder tiltrukket af. Læs alt om Tantra massage til både mænd og kvinder. Læs mere! Den fantastiske massage kan stopcanete.com nydes i København, Århus og Odense. Vælg selv din.

Læs alt om Tantra massage til både mænd og kvinder. Læs mere! Den fantastiske massage kan stopcanete.com nydes i København, Århus og Odense. Vælg selv din. Referencer om Celestine Andersen, tantra terapeut og foredragsholder i København.

I tantra er fokus flyttet over på berøring, nærvær og langsom opbygning af nydelse og ekstase. Måske derfor er så mange kvinder tiltrukket af.

Tantramassage for par: Tre timer i sanseland, hvor du og din partner (eller veninde) ligger på hver sin opvarmede briks. Vi tager som altid udgangspunkt i jeres. Læs alt om Tantra massage til både mænd og kvinder.

Læs mere! Den fantastiske massage kan stopcanete.com nydes i København, Århus og Odense. Vælg selv din. Tantra massage, terapi og kurser for mænd, kvinder og par i København.

Uforglemmelig oplevelse i krop og sjæl.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail