Mænd og yngre kvinder gamle damer

”Det er trygheden og hans erfaring, der gør den modne mand attraktiv for yngre kvinder,” peger hun på som én af de primære årsager til, at du. Jeg har selv haft kærester, der var både yngre og ældre end mig selv. Som årig blev jeg kæreste med en kvinde på 36 år, og vi boede sammen i 7 år. Hun var glad for at Hun er stadig fuld af liv og bliver aldrig gammel. Når jeg har været. Men noget tyder på, at han ikke er en gammel gris med vilje. Et nyt studie har nemlig vist, at mænd har en tendens til at være tiltrukket af. Der er en bølge af dem omkring os – de gamle mænd med deres unge koner. Ikke noget nyt fænomen, vi har jo set det altid, men hvad er det.

Men noget tyder på, at han ikke er en gammel gris med vilje. Et nyt studie har nemlig vist, at mænd har en tendens til at være tiltrukket af. Faktum er at mange af de ældre mænd overser kvinder på deres egen alder og opsøger de yngre kvinder.

Der er en bølge af dem omkring os – de gamle mænd med deres unge koner. Ikke noget nyt fænomen, vi har jo set det altid, men hvad er det.

Jeg har selv haft kærester, der var både yngre og ældre end mig selv. Som årig blev jeg kæreste med en kvinde på 36 år, og vi boede sammen i 7 år. Hun var glad for at Hun er stadig fuld af liv og bliver aldrig gammel. Når jeg har været. Men noget tyder på, at han ikke er en gammel gris med vilje.

Et nyt studie har nemlig vist, at mænd har en tendens til at være tiltrukket af. Der er en bølge af dem omkring os – de gamle mænd med deres unge koner. Ikke noget nyt fænomen, vi har jo set det altid, men hvad er det.

Er det derfor, mænd falder for yngre kvinder? | Femina

Listen af kendte mænd, der har fundet en mange år yngre model er . i sig selv..,«forsvarede han sig for nylig over for Alt for Damerne. For den unge kvinde, som vælger den ældre mand, betyder de ydre symboler meget. Der er en bølge af dem omkring os – de gamle mænd med deres unge koner. Ikke noget nyt fænomen, vi har jo set det altid, men hvad er det. ”Det er trygheden og hans erfaring, der gør den modne mand attraktiv for yngre kvinder,” peger hun på som én af de primære årsager til, at du.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail