Kvinder til sex tantra massage for mænd

I tantra “trænger manden ikke ind i kvinden”. En tantra-massage fungerer som et møde, hvor hele kroppen æres og berøres uden undtagelse. Massagen af Yoni har intet med “friktions-sex” at gøre. Kamasutra (3); Kontrol (3); Kvinde og Mand (11); Lingam (2); Lingammassage (1); Mahamudra (29). Sådan fortæller Renée Toft Simonsen i Femina om sit eget møde med tantra massage, men hun fortæller også, hvordan hun har mødt kvinder. ”Hej, jeg vil gerne bestille tid til tantramassage”, sagde jeg. .. ”Det vanvittige er, at mænd og kvinder dybeste set er bange for de samme ting. Som regel dyrker vi sex med fokus på orgasme, og ifølge Ulrik Ved en tantramassage for kvinder i Tantratemplet bliver du modtaget af massøren. Sanselige og seksuelle energier, ja – men massagen er ikke nogen.

”Hej, jeg vil gerne bestille tid til tantramassage”, sagde jeg. .. ”Det vanvittige er, at mænd og kvinder dybeste set er bange for de samme ting. I en tantramassage, kan for kvinder, indgå en indvendig massage af skeden og For mænd kan indgå massage af penis, og en indvendig massage af prostata. oplevelse, fordi en masse seksuel energi bliver frigivet, uden at man har sex. Tantramassage, tantrakurser og -retreats Mange steder kan du læse om at tantra er lig med sex og lige så mange steder står der at det ikke handler om sex.

Men hvis jeg var kvinde og på udkig efter at finde en mandlig tantramassør, som.

Tantramassage, tantrakurser og -retreats Mange steder kan du læse om at tantra er lig med sex og lige så mange steder står der at det ikke handler om sex. Men hvis jeg var kvinde og på udkig efter at finde en mandlig tantramassør, som.

Jeg er mand, overvejende heteroseksuel og har i mange år beskæftiget mig med tantramassage. Først som udøver og sidenhen som. I en tantramassage, kan for kvinder, indgå en indvendig massage af skeden og For mænd kan indgå massage af penis, og en indvendig massage af prostata. oplevelse, fordi en masse seksuel energi bliver frigivet, uden at man har sex.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail